top of page

Κλιματιστικό

LG ART COOL MIRROR

AM12BP

INVERTER 12.000BTU

 

 

TEXNOΛΟΓΙΕΣ

 

Κομψή σχεδίαση ARTCOOL

Χάρη στη μινιμαλιστική του σχεδίαση, το κλιματιστικό Artcool της LG εναρμονίζεται με το εσωτερικό του σπιτιού σας. Το αντανακλαστικό γυαλί στην πρόσοψη του προϊόντος αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο δίνοντας έμφαση στο εσωτερικό του σπιτιού και προσδίδοντας μια διαχρονική ομορφιά μέσω της στιβαρότητας του γυάλινου υλικού.

 

DUAL Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση

Το Dual Inverter Compressor™ της LG λύνει τα προβλήματα απόδοσης και θορύβου και είναι ένα κλιματιστικό που ψύχει πιο γρήγορα, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λειτουργεί πιο αθόρυβα. Με τη 10ετή εγγύηση του συμπιεστή, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλιματιστικού LG για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας και γρήγορη ψύξη

Ο συμπιεστής DUAL Inverter Compressor™ ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητα του συμπιεστή ώστε να διατηρείται το επιθυμητό επίπεδο. Επιπλέον, διαθέτει ένα εύρυ φάσμα συχνοτήτων για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές. Χάρη στον DUAL Inverter Compressor™, ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα.

 

H τεχνολογία σε όλο της το μεγαλείο

Αναπτύχθηκαν ειδικά για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, με καλαίσθητους εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι μονάδες τοίχου πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στο σχεδιασμό. Το όνομα του προϊόντος Kirigamine Ζen ενσαρκώνει την καθολική προσέγγιση της νέας αυτής καινοτομίας. Kirigamine είναι ένα υπερυψωμένο οροπέδιο στην Ιαπωνία που αντιπροσωπεύει τη παρθένα φύση, ενώ Ζen σημαίνει αρμονία, ειρήνη και ευημερία. Η κριτική επιτροπή στα Design Awards 2011 έδωσε το βραβείο του σχεδιασμού αυτής της εξαιρετικής συγχώνευσης μεταξύ του αρμονικού σχήματος και της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης.

 

Ιονιστής

Περισσότερα από 3.000.000 ιόντα αποστειρώνουν τον αέρα τον εισρεόμενο αέρα στο κλιματιστικό απομακρύνοντας, πάνω από 99 των βακτηρίων που προσκολλώνται σε διάστημα 60 λεπτών, βλαβερές ουσίες και οσμές (αποστείρωση κολοβακτηριδίων άνω του 99,9 μέσα σε 30 λεπτά και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου σε ποσοστό άνω του 99,6% μέσα σε 60').

 

Έλεγχος κλιματιστικού με WiFi

Δυνατότητα πρόσβασης στο κλιματιστικό σας ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω συσκευής που διαθέτει Wi-Fi και της αποκλειστικής εφαρμογής ελέγχου οικιακών συσκευών της LG.

 

Έξυπνη διάγνωση

Η έξυπνη διάγνωση επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει εύκολα τα στοιχεία ρύθμισης, εγκατάστασης, αντιμετώπισης προβλημάτων, καθώς και άλλες πληροφορίες απευθείας από κάποιο smartphone.

 

Χαμηλός θόρυβος

Τα κλιματιστικά LG λειτουργούν σε χαμηλά επίπεδα θορύβου, χάρη στον μοναδικό κεκλιμένο ανεμιστήρα και τον DUAL Inverter Compressor™, που εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία.

Ασφάλεια υψηλής τάσης

 

Το PCB (πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος) της LG αναβαθμίστηκε ώστε να αντέχει καλύτερα τις διακυμάνσεις της τάσης, παρέχοντας ασφάλεια έναντι της υψηλής τάσης ή των υπερτάσεων, ενισχύοντας στο μέγιστο βαθμό τη συνολική αντοχή του κλιματιστικού.

 

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Τα κλιματιστικά LG είναι σχεδιασμένα για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, ώστε να χρειάζονται λιγότερα άτομα και χρόνος για την εγκατάστασή τους ανεξάρτητα από τον χώρο και τον αριθμό των ατόμων του συνεργείου. Στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση του χρόνου και του κόστους εγκατάστασης για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 11.945

Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h)  3.037~13.788

SEER 6,4

Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη  A++

Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 12.968

Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 3.037~17.406

SCOP - Μέση Ζώνη 4

Eνεργειακή Κλάση - Μέση Ζώνη A+

Πιστοποίηση Eurovent

Wifi

Ιονιστής

Αφύγρανση

Ηχητική Πίεση Εσωτερικής Μονάδας (dB(Α))  19-27-35-41

Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm)  837x308x192

Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)  9.9

Ηχητική Πίεση Εξωτερικής Μονάδας (dB(Α))  49

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm)  717x483x230

Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)  29

Ψυκτικό Υγρό  R410a

Γραμμή Υγρού (mm / in)  6,35 (1/4)

Γραμμή Αερίου (mm / in)  9,52 (3/8)

Μήκος Γραμμής (m) 15

Ύψος Γραμμής (m) 7

Λειτουργίες

  • Ενσωματωμένο WiFi

  • Active Energy Control

  • Jet Cool

  • Κατακόρυφη περσίδα 6 ρυθμίσεων

  • Περιστροφή 4ων Κατευθύνσεων

  • Jet Dry

  • Comfort Sleep

  • Αυτόματος καθαρισμός

Φίλτρα

 

  • Φίλτρο μικροσωματιδίων σκόνης

  • Φίλτρο διπλής προστασίας

Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz)1-220~240V-50

Βάρος (Kg)38,90

   

   

       210-9400104 (ΑΘΗΝΑ)

       6977330917  (Vodafone) 

       

              

bottom of page